Rezultate de joi la CE de handbal feminin

Rezultate complete ale zilei de joi, în grupele A şi B, de la Campionatul European de handbal feminin din Danemarca şi Norvegia:

41 afișări
Imaginea articolului Rezultate de joi la CE de handbal feminin

Rezultate de joi la CE de handbal feminin (Imagine: Mediafax Foto)

Grupa A: Serbia-Spania 23-26, România-Danemarca 22-25

Grupa B: Islanda-Muntenegru 23-26, Croaţia-Rusia 24-30.

Muntenegru este deja calificată în grupele principale, în timp ce România are nevoie măcar de un egal, în ultimul meci din grupa A, de sâmbătă, cu Serbia, pentru a merge mai departe.

Primele echipe calificate în faza grupelor principale sunt Suedia, Ungaria şi Norvegia, care au jucat miercuri, în grupele C şi D.

Primele trei echipe clasate se vor califica în faza grupelor principale, în care nu vor avea loc meciuri cu formaţiile provenite din aceeaşi grupă preliminară, contând însă rezultatele directe din acea fază, în clasamentul iniţial. Primele trei clasate din grupele A şi B vor evolua în grupa principală I, la MCH Multiarena (Herning, Danemarca), iar primele trei clasate din grupele C şi D, vor evolua în grupa principală II, la Hakons Hall (Lillehammer, Norvegia).

Din aceste două grupe principale se vor decide semifinalistele, adică formaţiile clasate pe primele două locuri, care vor juca încrucişat, în 18 decembrie. Învinsele vor disputa finala mică, iar învingătoarele din semifinale, vor evolua pentru medaliile de aur, ambele meciuri fiind programate în 19 decembrie, ultima zi a CE. Semifinalele, finalele şi partidele de clasament final se vor derula în sala din Herning.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici