Rezultate din etapa a 24-a a Ligii Naţionale de handbal feminin

Rezultate înregistrate în meciurile disputate, joi, în etapa a 24-a a Ligii Naţionale de handbal feminin:

11 afișări

SCM Craiova-HCM Ştiinţa Baia Mare 29-29

Oltchim Râmnicu Vâlcea-HCM Roman 34-20

Universitatea Reşiţa-CSM Bucureşti 24-24

CSM Cetate Deva-HC Zalău 22-25.

În devans a avut loc partida dintre Tomis Constanţa şi HCM Buzău, scor 38-27, în timp ce ultimele două dispute ale rundei a 24-a, "U" Jolidon Cluj - Dunărea Brăila şi Rulmentul Braşov - Oţelul Galaţi vor avea loc vineri, respectiv în 3 mai.

Oltchim îşi menţine avansul în clasament, având deja în “buzunar” titlul naţional, cu 47 de puncte, urmată de "U" Jolidon Cluj, cu 38 (un meci mai puţin disputat) şi CSM Bucureşti (35).

Etapa a 25-a va avea loc în 8 mai, iar ultima rundă a sezonului, a 26-a, în 15 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici