Rezultate din etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin

CS Caraş Severin a învins, miercuri, cu scorul de 32-26 (17-11) pe Energia Pandurii Tg. Jiu, în etapa a X-a a Ligii Naţionale la handbal masculin, într-un meci amânat deoarece ambele echipe au jucat în cupele europene la finalul săptămânii trecute.

148 afișări
Imaginea articolului Rezultate din etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin

Rezultate din etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal masculin (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax foto)

Celelalte rezultate ale rundei au fost: Dinamo Municipal Călăraşi-CSM Satu Mare 26-28, Steaua Bucureşti-U Transilvania Cluj 26-34, Ştiinţa Bacău-Poli Timişoara 25-22, CSM Bucureşti-Potaissa Turda 27-33, HC Odorhei-CSM Ploieşti 27-27, CSU Suceava-HCM Constanţa 28-35.

După 10 etape disputate, clasamentul Ligii Naţionale este dominat, în ordine, de HCM Constanţa, neînvinsă, cu 20 de puncte, urmată de Ştiinţa Bacău, cu 18 şi de HC Odorhei şi Energia Pandurii Tg. Jiu, ambele cu câte 12 puncte.

Etapa a XI-a va avea loc la finalul săptămânii, cu derbiul HCM Constanţa-Ştiinţa Bacău, după care Liga Naţională se va întrerupe, din cauza reunirii echipei naţionale, până în 22 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici