Rezultatele etapei a XX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin

Rezultate înregistrate în partidele disputate, duminică, în etapa a XX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin:

6 afișări

Rulmentul Braşov - Tomis Constanţa 44-33

Dunărea Brăila - CSM Cetate Deva 23-18

HCM Baia Mare - HCM Buzău 37-26

HCM Roman - "U" Jolidon Cluj 31-28

HC Oţelul Galaţi - HC Zalău 29-27

Rapid CFR Bucureşti - KZN Slatina 43-28.

În devans s-a jucat meciul dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea şi CSM Ploieşti, scor 36-32.

După 20 de etape disputate, pe primele trei locuri ale clasamentului Ligii Naţionale se află, în ordine, campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, cu 38 puncte, urmată de Rulmentul Braşov, 36 puncte, şi Oţelul Galaţi, 24 puncte.

Următoarea rundă este programată pentru 16 aprilie, Liga Naţională fiind întreruptă din cauza reunirii naţionalei de tineret, care va disputa trei meciuri de calificare la CE din acest an. Astfel, echipa feminină a României va întâlni, la Brăila, formaţiile Luxemburgului (10 aprilie), Finlandei (11 aprilie) şi Rusiei (12 aprilie).

Turneul final al CE din 2009 va avea loc în Ungaria, între 9 şi 23 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici