Ribery, condamnat la plata a 3 milioane de euro către fostul său agent

Internaţionalul francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, a fost condamnat vineri de un tribunal din Luxemburg la plata a 3 milioane de euro către fostul său agent, Bruno Heiderscheid.

83 afișări
Imaginea articolului Ribery, condamnat la plata a 3 milioane de euro către fostul său agent

Franck Ribery (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Magistraţii au răspuns astfel unei plângeri a lui Heiderscheid, cetăţean luxemburghez, estimând că "neprocedând la plata comisioanelor la care agentul avea dreptul, în perioada când Ribery juca la Olympique Marseille, jucătorul a încălcat una din obligaţiile sale contractuale".

Franck Ribery, care a renunţat la serviciile lui Heiderscheid pentru a fi reprezentat de Jean-Pierre Bernes, va trebui să îi plătească fostului său agent 2.665.840 de euro constând în comisioane restante, plus dobânzi, suma totală fiind de aproximativ 3 milioane de euro.

"Sunt mulţumit, pentru că am făcut faţă unor oameni care se consideră mai presus de lege. Lupta continuă în ceea ce priveşte a doua procedură", a declarat Bruno Heiderscheid.

Justiţia urmează să ia o decizie şi în privinţa unui comision de 3,5 milioane de euro pe care îl reclamă Heiderscheid pentru transferul lui Ribery de la Olympique Marseille la Bayern Munchen, în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici