Rică Răducanu este internat în spital, infectat cu SARS-CoV-2

  • Fostul portar al Rapidului şi naţionalei este infectat cu SARS-CoV-2
  • Rică Răducanu a mai jucat la Sportul Studenţesc, Steaua, Reşiţa şi Baia Mare
  • În vârstă de 74 de ani, el este în grupa de risc
3724 afișări
Imaginea articolului Rică Răducanu este internat în spital, infectat cu SARS-CoV-2

Rică Răducanu, fostul mare portar al naţionalei şi al echipei Rapid, a fost internat în spital, fiind diagnosticat cu Covid 19.

Şi soţia lui “Tamango” este infectată cu Covid 19. „Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având Covid-19”, scrie pe  pagina de facebook a clubului Rapid.

Rică Răducanu a participat la Campionatul Mondial din Mexic, 1970. Aici a fost primul portar de la o cupă mondială care a intrat pe teren din postura de rezervă. Rică are un titlu de campion national şi 3 cupe ale României în palmares.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici