Rimanici şi Voina vor împărţi prima pentru calificarea Oltchimului în semifinalele LC

Fostul antrenor al formaţiei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ivica Rimanici, şi actualul tehnician al grupării vâlcene, Radu Voina, vor împărţi prima pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

14 afișări
Imaginea articolului Rimanici şi Voina vor împărţi prima pentru calificarea Oltchimului în semifinalele LC

Rimanici şi Voina vor împărţi prima pentru calificarea Oltchimului în semifinalele LC (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor încasa o primă maximă de 250 de milioane de lei vechi, în funcţie de contribuţia avută în cele 12 meciuri din actuala ediţie a competiţiei.

Antrenorii care au pregătit campioana României în acest sezon, Ivica Rimanici şi Radu Voina, vor împărţi o sumă egală cu de 1,5 ori prima maximă a jucătoarelor.

Preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, a declarat că este normal ca şi Ivica Rimanici să primească bani pentru îndeplinirea obiectivului din acest an: "La noi totul este pe faţă, nu sunt dubii. Normal că şi Ivica Rimanici va încasa o parte din primă, pentru că şi el a contribuit la calificarea în semifinale".

Conducerea Oltchimului va fixa în zilele următoare şi primele pe care handbalistele le vor încasa în cazul în care vor reuşi calificarea în finală şi câştigarea trofeului pus în joc.

Campioana României la handbal feminin s-a calificat duminică, în premieră, în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, formaţia Buducnost T-Mobile (Muntenegru), cu scorul de 31-22 (15-8).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici