Ritualul unui fotbalist sârb ori de câte ori naţionala ţării lui are succes

Fostul jucător de la Fulham, născut în 1994, a decis de ceva vreme să comande o pizza de fiecare dată când naţionala de fotbal a Serbiei nu pierde un meci de fotbal.

362 afișări
Imaginea articolului Ritualul unui fotbalist sârb ori de câte ori naţionala ţării lui are succes

Ritualul unui fotbalist sârb ori de câte ori naţionala ţării lui are succes

Serbia şi-a asigurat biletele pentru Euro 2024, turneul final din Germania. Naţionala lui Dragan Stojkovic a terminat pe locul secund în Grupa G, cu 14 puncte, la patru lungimi distanţă de liderul Ungaria.

Serbia s-a calificat astfel la primul Campionat European din istoria naţionalei.

La finalul remizei cu Bulgaria, scor 2-2,.imaginile cu atacantul sârb Aleksander Mitrovic au devenit virale în online.

Atacantul de la Al-Hilal, fost la Fulham, a fost fotografiat în timp ce era ocupat să mănânce o pizza în vestiar.

Fotografia îl înfăţişează pe fotbalist în timp ce se bucură de masă.

Sportivul a explicat că este un obicei cunoscut printre colegii săi, care se derulează ori de câte ori Serbia nu pierde un meci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici