Roberto Baggio, noul director tehnic al naţionalei Italiei

Fostul internaţional Roberto Baggio a fost numit oficial, miercuri, în funcţia de director tehnic al echipei naţionale a Italiei, alături de el fiind prezentaţi Arrigo Sacchi şi Gianni Rivera, informează Gazzetta dello Sport.

38 afișări
Imaginea articolului Roberto Baggio, noul director tehnic al naţionalei Italiei

Roberto Baggio, noul director tehnic al naţionalei Italiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rivera va coordona activitatea copiilor din cadrul Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), iar Sacchi va fi coordonator al naţionalelor de tineret şi juniori.

Roberto Baggio, în vârstă de 43 de ani, a câştigat Balonul de Aur în 1993 şi a ajuns cu naţionala Italiei până în finala Cupei Mondiale din 1994.

Gianni Rivera (66 de ani) a fost primul italian care a cucerit Balonul de Aur, în 1969, a câştigat Campionatul European în 1968 şi a ajuns în finala Cupei Mondiale din 1970.

Arrigo Sacchi, în vârstă de 64 de ani, a antrenat în cariera sa echipele AC Milan şi Real Madrid, cucerind Cupa Campionilor Europeni cu formaţia italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici