Roberto Di Matteo, demis de la Chelsea Londra după înfrângerea cu Juventus

Tehnicianul italian Roberto Di Matteo a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Chelsea Londra, după înfrângerea din meciul cu Juventus Torino, scor 0-3, din etapa a V-a a Ligii Campionilor, a anunţat, miercuri, clubul englez.

356 afișări
Imaginea articolului Roberto Di Matteo, demis de la Chelsea Londra după înfrângerea cu Juventus

Roberto Di Matteo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Rezultatele din ultima perioadă nu au fost satisfăcătoare, iar Consiliul de Administraţie a decis că este nevoie de o schimbare pentru a merge în direcţia bună. Înţelegerea cu Roberto Di Matteo a fost întreruptă", se arată într-un comunicat al clubului Chelsea Londra.

Chelsea este la un pas de eliminarea din faza grupelor Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0, de formaţia Juventus Torino, în etapa a V-a a grupei E.

Roberto Di Matteo, în vârstă de 42 de ani, a fost numit în funcţie în martie 2011, în locul portughezului Andre Villa-Boas. Tehnicianul italian a reuşit în sezonul trecut să câştige Liga Campionilor cu Chelsea Londra.

Di Matteo este al şaptelea antrenor demis de miliardarul rus Roman Abramovici de la preluarea clubului Chelsea Londra în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici