Roberto Mancini: Meciul nu trebuia să se joace, dar am meritat victoria

Antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Roberto Mancini, a declarat, miercuri, după succesul din meciul cu Juventus Torino, scor 1-0, şi calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, că partida nu ar fi trebuit să se dispute, dar a precizat că formaţia sa a meritat victoria.

130 afișări
Imaginea articolului Roberto Mancini: Meciul nu trebuia să se joace, dar am meritat victoria

Roberto Mancini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Terenul a fost la limită. A fost dificil să jucăm fotbal. Era mai bine să nu se joace, mai ales pentru jucători. Am meritat victoria şi calificarea, deoarece am fost mai agresivi decât Juventus. Cel mai important rezultat a fost remiza de la Torino. Astăzi am muncit foarte mult şi am avut şi noroc. Aseară era practic imposibil de jucat, deoarece pe teren se formase un strat de gheaţă. Astăzi, la întâlnirea cu delegatul UEFA, eu am spus că ar fi mai bine să nu se joace. Juventus cred că a vrut să joace, deoarece nimeni nu a spus nimic. Sunt de acord cu Antonio Conte, a fost o partidă influenţată de condiţiile meteorologice şi am avut puţin noroc", a spus Mancini.

Echipa turcă Galatasaray Istanbul s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia italiană Juventus Torino, într-un meci întrerupt marţi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi încheiat miercuri.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Sneijder, în minutul 85.

Meciul, din ultima etapă a grupei B a Ligii Campionilor, a fost întrerupt marţi seară în minutul 31 din cauza ninsorii abundente. Partida a fost reluată miercuri şi s-a jucat tot pe ninsoare, iar gazonul s-a prezentat în condiţii dificile.

Galatasaray Istanbul a terminat grupa B pe locul secund, cu şapte puncte, în timp ce Juventus Torino a încheiat pe poziţia a treia, cu şase puncte, şi va participa în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

Clasamentul final al grupei B este următorul: 1. Real Madrid 16 puncte, 2. Galatasaray Istanbul 7 puncte, 3. Juventus Torino 6 puncte, 4. FC Copenhaga 4 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici