Roberto Rosetti - cel mai bun arbitru al anului 2008

Centralul italian Roberto Rosetti a fost desemnat cel mai bun arbitru al anului 2008, conform clasamentului dat publicităţii de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

15 afișări
Imaginea articolului Roberto Rosetti - cel mai bun arbitru al anului 2008

Roberto Rosetti - cel mai bun arbitru al anului 2008 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Roberto Rosetti a acumulat 204 puncte, fiind urmat de slovacul Lubos Micheł (126 puncte) şi de belgianul Frank De Bleeckere (61 de puncte).

Elveţianul Massimo Busacca ocupă locul patru, cu 60 de puncte, în timp ce pe cinci se află germanul Herbert Fandel, cu 47 puncte.

Suedezul Peter Frojdfeldt se află pe locul şase, cu 42 de puncte, în timp ce spaniolul Manuel Enrique Mejuto Gonzalez este al şaptelea, cu 27 puncte.

Howard Melton Webb din Anglia ocupă locul opt, cu 26 puncte, fiind urmat de argentinianul Hector Walter Baldassi, cu 24 puncte, şi de germanul Markus Merk, cu 21 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici