Robinho a fost arestat în Brazilia pentru a-şi ispăşi pedeapsa pentru viol

Fostul fotbalist Robinho a fost arestat în Brazilia, la mai bine de 10 ani după ce a fost acuzat pentru prima dată că a violat o femeie în Italia, scrie Sky News.

676 afișări
Imaginea articolului Robinho a fost arestat în Brazilia pentru a-şi ispăşi pedeapsa pentru viol

Fostul jucător de la Manchester City îşi va începe pedeapsa de nouă ani de închisoare, după ce Curtea Superioară de Justiţie din Brazilia a hotărât miercuri că decizia Italiei în ceea ce-l priveşte pe Robinho este valabilă în Brazilia.

Într-un comunicat, poliţia a precizat că Robinho, în vârstă de 40 de ani, va fi supus unui examen medical şi unei audieri înainte de a fi trimis la închisoare.

Avocaţii fostului fotbalist doresc deschiderea unui nou proces în Brazilia.

În 2017, un tribunal din Milano i-a găsit pe Robinho şi pe alţi cinci brazilieni vinovaţi de violarea în grup a unei femei în 2013. Condamnarea a fost confirmată de o curte de apel în 2020 şi validată de Curtea Supremă a Italiei în 2022.

Robinho, în vârstă de 40 de ani, al cărui nume complet este Robson de Souza, locuieşte în Brazilia şi a negat acuzaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici