Robinho, fericit la M. City

Atacantul brazilian Robinho a declarat că este fericit la Manchester City şi a precizat că nu are nicio problemă cu tehnicianul Mark Hughes.

37 afișări
Imaginea articolului Robinho, fericit la M. City

Robinho, fericit la M. City (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Presa britanică şi-a exprimat îndoielile în privinţa situaţiei lui Robinho la Manchester City după ce fotbalistul a părăsit cantonamentul din Tenerife fără permisiunea conducerii clubului, spunând că are o problemă de familie.

"Am o relaţie bună cu Mark Hughes şi i-am respectat mereu deciziile. El este şeful! Îmi place în Manchester, de anul trecut, de când am venit aici, mi-am făcut prieteni în echipă şi în oraş. Îi admir pe suporterii echipei Manchester City, care iubesc fotbalul cu adevărat şi sunt loiali jucătorilor. Sunt nerăbdător să înscriu cât mai multe goluri", a declarat Robinho.

Jurnalul Daily Star a scris, miercuri, că Robinho ar putea primi o amendă record de 320.000 de lire sterline, după ce a plecat din cantonamentul echipei Manchester City.

Citeşte şi:

Robinho ar putea fi amendat cu 320.000 de lire sterline

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici