Roger Federer a dezvăluit ce va face cu banii câştigaţi de la turneul de la Basel

Tenismenul elveţian Roger Federer (3 ATP) a anunţat că va dona banii obţinuţi la turneul din Basel fundaţiei sale, care sprijină educaţia copiilor din Africa de Sud.

273 afișări
Imaginea articolului Roger Federer a dezvăluit ce va face cu banii câştigaţi de la turneul de la Basel

Roger Federer a dezvăluit ce va face cu banii câştigaţi de la turneul de la Basel

De asemenea, campionul elveţian, ajuns la 38 de ani, a anunţat care va fi programul său în 2020: "Voi participa la Jocurile Olimpice şi la cele patru turnee de Mare Şlem. Banii obţinuţi la Basel vor fi donaţi fundaţiei mele", a spus Federer, pentru Blick.

Roger Federer a obţinut calificarea în optimile de finală ale turneului de 500 de puncte din Basel, marţi, după ce a trecut de germanul Peter Gojowczyk, scor 6-2, 6-1. Miercuri, în jurul orei 20:00, elveţianul îl va întâlni pe moldoveanul Radu Albot (49 ATP).

Turneul ATP de 500 de puncte din Basel, dotat cu premii totale în valoare de 2.219.975 de dolari, se desfăşoară în perioada 21-27 octombrie.

Roger Federer a cucerit de nouă ori turneul disputat în oraşul natal - în 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2014, 2015, 2017 şi 2018.

Foto: Hepta

Taguri:
roger federer,
basel,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici