Roger Federer l-a învins pe Alexander Zverev în 53 de minute şi a câştigat turneul de la Halle

Jucătorul elveţian de tenis Roger Federer, locul 5 în clasamentul ATP, a câştigat, duminică, turneul de la Halle (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 1,836,660 de euro, al 92-lea din cariera de profesionist.

390 afișări
Imaginea articolului Roger Federer l-a învins pe Alexander Zverev în 53 de minute şi a câştigat turneul de la Halle

Roger Federer l-a învins pe Alexander Zverev în 53 de minute şi a câştigat turneul de la Halle

Fostul lider mondial l-a învins pe Alexander Zverev (Germania, 12 ATP), scor 6-1, 6-3, după doar 53 de minute de joc. În primul set, Federer s-a distanţat rapid la 4-0, după două break-uri. Apoi, cei doi au mers cap la cap cu serviciul, până în ultimul game al setului, când elveţianul a reuşit din nou să-i ia serviciul lui Zverev şi a închis setul după 23 de minute, scor 6-1.

În actul secund, câştigat de Federer cu scorul de 6-3, în 31 de minute, fostul lider mondial a avut nevoie de doar un singur break, venit în game-ul şase (4-2), pentru a se distanţat. Roger Federer nu şi-a mai cedat avantajul până la final şi a câştigat turneul de la Halle pentru a noua oară în carieră.

Federer va încasa un cec în valoare de 395,690 de euro şi 500 de puncte în ierarhia mondială. Turneul de la Halle este "warm-up"-ul pentru Wimbledon, Grand Slam-ul care se va desfăşura în perioada 3-16 iulie, la All England Club din Londra.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici