Roger Federer nu ştie dacă va reveni ca jucător la Wimbledon

  • Pe 8 august, elveţianul cu 20 de titluri majore în palmares, va împlini vârsta de 40 de ani.
  • Eliminat în sferturile de finală de la Wimbledon, Roger Federer nu ştie dacă va reveni pe iarba londoneză.
  • Federer a fost eliminat în trei seturi de un polonez care avea 6 înfrângeri la rând înainte de Wimbledon.
511 afișări
Imaginea articolului Roger Federer nu ştie dacă va reveni ca jucător la Wimbledon

Roger Federer, 40 de ani, nu ştie dacă va reveni ca jucător la Wimbledon

De opt ori campion la Londra, Federer, care împlineşte 40 de ani luna viitoare, a fost învins în 3 seturi, cu 6-3 7-6 (4) 6-0, azi, în sferturile de finală de polonezul Hurkacz.

"Desigur, aş vrea să joc din nou aici, dar la vârsta mea nu ştii niciodată ce te aşteaptă după colţ", a spus elveţianul după meci, citat de BBC Sports.

"Am nevoie de o pauză de câteva zile. Apoi, voi vedea ce trebuie să fac pentru a intra într-o formă mai bună şi a fi mai competitiv”, a mai spus sportivul. 

Întrebat dacă va fi ultima oară când a jucat pe Center Court, el a răspuns: „Nu ştiu, chiar nu ştiu. Trebuie să mă regrupez. Scopul meu pentru ultimul an a fost să joc din nou la Wimbledon. Am reuşit anul acesta, ceea ce m-a bucurat cu adevărat. Tot ce va veni după Wimbledon… Ne vom aşeza şi vom discuta despre asta. Sunt de fapt fericit că am ajuns atât de departe, chiar dacă sunt dezamăgit că am pierdut”, a mai spus fostul număr 1 mondial.

Polonezul Hubert Hurkacz, cel care l-a eliminat pe Federer, avea 6 eşecuri la rând, înainte de a venit la Wimbledon. Va juca în semifinale cu italianul Matteo Berrettini.

În cealaltă semifinală, liderul mondial Novak Djokovici se va duela cu canadianul Denis Shapovalov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici