Roger Federer s-a CALIFICAT în optimile turneului de la Roma

Roger Federer (3 ATP) s-a calficat în optimile de finală ale turneului de la Roma, după ce a trecut în turul secund de portughezul Joao Sousa (72 ATP), scor 6-4, 6-3.

235 afișări
Imaginea articolului Roger Federer s-a CALIFICAT în optimile turneului de la Roma

Roger Federer s-a calificat în optimile turneului de la Roma

Campionul elveţian şi-a adjudecat primul set după 40 de minute, tranşând actul în favoarea sa după un break făcut la scorul de 3-3. În setul secund, Federer a trecut în avantaj mult mai repede, câştigând pe serviciul lui Sousa încă din primul game. Fostul lider mondial a închis partida după o oră şi 20 de minute, calificându-se astfel în optimi.

Roger Federer îl va întâlni în optimile de finală de la Fori Italico pe Borna Coric (15 ATP). Cei doi s-au mai întâlnit de cinci ori, iar istoricul confruntărilor este unul echibrat. Federer are trei victorii, în timp ce Coric s-a impus de două ori.

Federer nu s-a impus niciodată la Roma, turneul din Italia fiind dominat de Rafael Nadal, care s-a impus de opt ori în ultimele 14 sezoane. Ibericul s-a calificat şi el în optimi, după ce a trecut de Jeremy Chardy, scor 6-0, 6-1. Nadal îl va întâlni în această fază pe Nikoloz Basilashvili (18 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici