Roma, învinsă cu 3-1 de Inter

Fanii lui Inter l-au primit cu aplauze pe Jose Mourinho, dar echipa sa, Roma, a fost învinsă cu 3-1 pe San Siro, punând capăt unei serii de 12 meciuri fără înfrângere, cu golurile lui Denzel Dumfries, Marcelo Brozovic şi Lautaro Martinez.

161 afișări
Imaginea articolului Roma, învinsă cu 3-1 de Inter

Roma, învinsă cu 3-1 de Inter

Aceasta a fost prima dată când Mourinho a revenit pe San Siro ca adversar în Serie A de la câştigarea tripletei în 2010, în timp ce Edin Dzeko şi-a înfruntat şi el fostul club.

Nerazzurri se aflau pe locul al doilea, cu un meci în minus, şi veneau după o victorie cu 3-0 în semifinala Coppa Italia cu Milan, în timp ce giallorossi erau neînvinşi în 12 meciuri din Serie A.

Inter a deschis scorul la capătul unei combinaţii de pase bine lucrate, la capătul căreia Denzel Dumfries şi-a păstrat calmul pentru a-l învinge pe Rui Patricio.

Nerazzurri şi-au dublat avantajul prin Marcelo Brozovic, care a pătruns pe partea stângă şi în loc să-i paseze lui Lautaro Martinez a şutat în colţul lung dintr-un unghi complicat.

Dumfries a reluat cu capul de la bara a doua la centrarea lui Federico Dimarco, dar Dimarco a fost crucial după reluare pentru a împiedica o intrare a lui Stephan El Shaarawy la o tragere de la Pellegrini.

Lautaro Martinez a completat tripla în repriza secundă şutând dintr-un unghi dificil şi marcând pe colţul lung.

Roma a marcat golul de onoare prin Mkhitaryan, cu 5 minute înainte de final.

Inter Milano a revenit în fruntea clasamentului în Serie, cu 72 de puncte, urmată la un singur punct distanţă de AC Milan.

Portarul român Andrei Radu a fost rezervă neutilizată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici