România a câştigat două medalii de bronz la CE de Juniori la box

Delegaţia României s-a întors de la Campionatele Europene de Juniori de box de la Lvov, Ucraina, cu două medalii de bronz, cucerite de pugiliştii David Rizoiu şi James Damian Chereji, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Box.

120 afișări
Imaginea articolului România a câştigat două medalii de bronz la CE de Juniori la box

România a câştigat două medalii de bronz la CE de Juniori la box (Imagine: Remus Badea/Arhiva Mediafax Foto)

David Rizoiu a câştigat medalia de bronz la categoria 52 de kilograme după ce i-a învins pe Nevin Christopher din Irlanda cu 3-1 şi Soghomonyan Taron din Armenia cu 4-1. El a pierdut în semifinale în faţa rusului Akhmedov Kamil cu scorul de 4-0.

James Damian Chereji a trecut de Enroth Dimitri din Finlanda cu 2-0 şi Legowski Kazimierz din Polonia cu 5-3 pentru a câştiga medalia de bronz la categoria 57 de kilograme. El a pierdut în semifinale în faţa ucrainianului Polovynka Illya cu scorul de 5-2.

Sportivii români au fost însoţiţi la Lvov, la turneul desfăşurat între 20 şi 28 iunie, de antrenorul coordonator Relu Auraş şi de secunzii Robert Baeatu şi Gheorghe Simion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici