România a câştigat în faţa Cehiei la debutul turneului final al CE de futsal

Naţionala de futsal a României a învins, vineri, cu scorul 8-4 (2-2), reprezentativa Cehiei, în meciul de debut al primei participări a "tricolorilor" la un turneu final al Campionatului European şi conduce în clasamentul grupei A.

2 afișări
Imaginea articolului România a câştigat în faţa Cehiei la debutul turneului final al CE de futsal

România a câştigat în faţa Cehiei la debutul turneului final al CE de futsal

Golurile României au fost marcate de Matei (‘11, ‘36, ‘39 pen), Gherman (’16), Lupu (’22, ’34), Molomfălean (’23) şi Szocs (’31). Pentru cehi au marcat Dobre (’14 atutogol), Sluka (‘17), Resetar (‘26), M. Mares (‘29).

Florin Matei a marcat, în minutul 11, primul gol al României la un turneu final al Campionatului European. Reuşita lui Matei a fost, de asemenea, prima din cadrul competiţiei găzduite de Portugalia.

În meciul de deschidere al Campionatului European de Futsal, Portugalia a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul contra Italiei.

România conduce clasamentul grupei A după prima etapă cu trei puncte, fiind urmată de Portugalia şi Italia, cu câte un punct şi Cehia, fără niciun punct. În semifinale competiţiei se califică primele două clasate din cele două grupe ale Campionatului European de futsal - Portugalia 2007. România va întâlni, duminică, de la ora 17.30, echipa Italiei, în al doilea meci din grupă al "tricolorilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici