România a fost învinsă de Suedia, scor 27-21 şi ratează calificarea la CM de handbal masculin

Echipa naţională de handbal masculin a României a fost învinsă, duminică, în deplasare, de reprezentativa Suediei, cu scorul de 27-21 (15-7), în manşa retur din play-off-ul Campionatului Mondial din 2015, ratând astfel calificarea la turneul final al competiţiei din Qatar.

142 afișări
Imaginea articolului România a fost învinsă de Suedia, scor 27-21 şi ratează calificarea la CM de handbal masculin

România a fost învinsă de Suedia, scor 27-21 şi ratează calificarea la CM de handbal masculin (Imagine: Cosmin Dan/Arhiva Mediafax Foto)

Marcatorii României în meciul de duminică au fost Ghionea 7 goluri, Sadoveac 4, Csepreghi 4, Fenici 3, Buricea 2, Cristescu 1, în timp ce pentru Suedia s-a remarcat Ekberg 8 goluri.

În urmă cu o săptămână, la Bucureşti, tricolorii au cedat la limită în manşa tur, cu scorul de 24-25 (9-8).

În "dubla" cu Suedia, naţionala României a fost condusă de noii antrenori, francezul Christian Gaudin şi Rareş Fortuneanu, care ar putea continua pe banca tehnică şi după disputarea partidelor din play-off, în funcţie de discuţiile cu FR Handbal.

Turneul final al Campionatului Mondial din 2015 va avea loc în Qatar. La turneul final sunt calificate Spania, Franţa, Danemarca şi Croaţia, pentru celelalte nouă locuri calificante din Europa luptând echipele angrenate în play-off.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici