România a învins Spania şi păstrează şanse de calificare la turneul final al Ligii Mondiale

Reprezentativa de polo a României a învins, sâmbătă, cu scorul de 9-3 (3-0, 2-1, 1-0, 3-2), echipa naţională a Spaniei, în cadrul celui de-al doilea turneu semifinal al Ligii Mondiale şi păstrează şanse de calificare la turneul final al competiţiei, ce va avea loc la Berlin.

1 afișare
Imaginea articolului România a învins Spania şi păstrează şanse de calificare la turneul final al Ligii Mondiale

România a învins Spania şi păstrează şanse de calificare la turneul final al Ligii Mondiale

Jucătorii antrenaţi de Vlad Hagiu erau obligaţi să câştige meciul cu Spania, după ce vineri au cedat la scor în faţa campioanei olimpice Ungaria (6-17). Ambiţionaţi de posibilitatea de a se califica la turneul final de la Berlin (7-12 august), deşi nimeni nu se gândea la această performanţă înaintea plecării, poloiştii români au făcut un meci excelent cu Spania, care a jucat pe teren propriu, învingând cu 9-3 şi conservându-şi poziţia a doua în clasament, cu 12 puncte.

Naţionala României şi-a încheiat evoluţia la Portugalete, dar turneul se va încheia duminică, atunci când sunt programate partidele Rusia - Ungaria şi Spania - Croaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici