România a mai calificat un sportiv la Jocurile Olimpice de la Paris 2024: Vlad Stancu a obţinut biletele în proba de 1500 de metri

Vlad Stancu s-a calificat joi după-amiaza la Olimpiada pariziană, după ce a cucerit medaliat cu argint la Campionatele Europene de Înot de la Belgrad.

322 afișări
Imaginea articolului România a mai calificat un sportiv la Jocurile Olimpice de la Paris 2024: Vlad Stancu a obţinut biletele în proba de 1500 de metri

România a mai calificat un sportiv la Jocurile Olimpice de la Paris 2024: Vlad Stancu a obţinut biletele în proba de 1500 de metri

Vlad Stancu ajunsese în finală cu cel de-al patrulea timp, anunţă Federaţia Română de Nataţie.

„Vlad Stancu, medalie de argint în finala de la 1.500 m liber şi calificare la Jocurile Olimpice de la Paris! Vlad Stancu a cucerit în această seară medalia de argint în proba de 1.500 m liber, la Campionatul European de înot pentru juniori de la Belgrad.

Calificat în finală cu al patrulea timp, sportivul nostru a încheiat cele 30 de lungimi de bazin cu timpul de 15:00.51 min. şi a reuşit astfel să îşi treacă în palmares o nouă distincţie preţioasă: medalia de argint la Campionatul European de înot pentru juniori. Iar timpul său îi asiguă calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris şi reprezintă un record naţional de seniori!

Pe primul loc s-a clasat turcul Kuzey Tuncelli (14:58.89 min. – nou record european de juniori!). Pentru delegaţia României, aceasta este a treia medalie cucerită până acum la Belgrad. Marţi seara, Vlad Mihalache a cucerit argintul la 200 m fluture, iar Daria Silişteanu a cucerit medalia de bronz la 50 m spate", au transmis cei de la Federaţia Română de Nataţie, pe pagina de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici