România a pierdut în faţa Germaniei, în ultimul meci din grupa D, la CM de la Barcelona

Naţionala de polo a României a fost învinsă, vineri, la Barcelona, de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 9-8, în ultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial, tricolorii înregistrând a treia înfrângere din trei posibile în această fază a competiţiei.

153 afișări
Imaginea articolului România a pierdut în faţa Germaniei, în ultimul meci din grupa D, la CM de la Barcelona

Germania - România, scor 9-8, în ultimul meci din grupa D, la CM de la Barcelona (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Scorul pe reprize a fost 4-3, 3-0, 1-2, 1-3.

Marcatori:

Germania - Schueler 3, Eidner 3, Nossek 2, Oeler 1

România - Diaconu 2, Ianc 2, Buşilă 2, Matei 1, Ghiban 1.

Tot vineri, în primul meci al grupei, Italia - Kazakhstan, scor 12 - 6, iar italienii încheie grupa în postura de lideri, neînvinşi.

În precedentele două meciuri din grupa D, echipa României a cedat în faţa campioanei mondiale şi vicecampioană olimpică Italia, cu 4 - 10, respectiv în faţa reprezentativei Kazakhstanului, cu 4 - 7.

Cu trei înfrângeri la activ, din trei posibile, România ocupă ultimul loc în grupa D şi aşteaptă încheierea meciurilor de vineri, rezultatele urmând a stabili adversarele din runda eliminatorie, pentru calificarea în sferturile de finală. România va juca în compania echipei de pe primul loc în grupa C, Serbia.

În 28 iulie vor avea loc meciurile din runda eliminatorie, cele din sferturile de finală fiind programate în 30 iulie, semifinalele în 1 august, iar finalele două zile mai târziu.

Obiectivul României la CM de la Barcelona este clasarea în primele opt locuri.

La ediţia din 2011 a Campionatului Mondial, România s-a clasat pe locul 12, cu Cosmin Radu golgeter al competiţiei (20 de goluri), cea mai bună performanţă a reprezentativei tricolore în istoria participărilor fiind locul cinci, obţinut în 1975.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici