România apare pentru prima dată cu opt echipe în clasamentul IFFHS

România apare, în luna noiembrie, pentru prima dată cu opt echipe în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), dat publicităţii, luni, la Dusseldorf, cel mai bun loc fiind ocupat de Steaua (70), acelaşi ca în luna octombrie.

1 afișare
Imaginea articolului România apare pentru prima dată cu opt echipe în clasamentul IFFHS

România apare pentru prima dată cu opt echipe în clasamentul IFFHS

Steaua are 133 de puncte şi se află la egalitate cu Lazio Roma (Italia) şi PSV Eindhoven (Olanda).

Rapid Bucureşti ocupă locul 147, cu 94 de puncte, după ce a înregistrat o cădere de 43 locuri. Rapid se află la egalitate cu Empoli (Italia) şi CD Saprissa San Juan de Tibas San Jose (Costa Rica).

Oţelul Galaţi se află, după o cădere de şase locuri, la egalitate cu ŢSKA Moscova (Rusia) pe poziţia 167-a. Cele două formaţii au acumulat câte 87,5 puncte fiecare.

Liderul clasamentului Ligii I, CFR Cluj, ocupă poziţia a 189-a, după o urcare de 31 de locuri. CFR, care are 82,5 puncte, se află pe acelaşi loc cu Olimpia Asuncion (Paraguay), Universidad San Martin de Porres (Peru) şi Liga Deportivo Alajuelense Alajuela (Costa Rica).

Dinamo se află pe poziţia 204, cu 80 de puncte, la egalitate cu AJ Auxerre (Franţa), Aston Villa (Anglia), Udinese Calcio (Italia), Bamin Real Potosi (Bolivia) şi Betis Sevilla (Spania), după ce a căzut 102 locuri.

Poli Ştiinţa Timişoara este pe poziţia a 247-a, după o cădere de 14 locuri, cu 73,5 puncte. Bănăţenii se află pe acelaşi loc cu Universitario de Deportes Lima (Peru), CD Universidad de Chile Santiago (Chile), Linfield FAC (Irlanda de Nord) şi Aberdeen FC (Scoţia).

Nou intrată în ierarhia de 350 de poziţii este Unirea Urziceni, care ocupă locul 319, cu 64,5 puncte. Ialomiţenii se află la egalitate cu Adelaide United FC (Australia) şi Nublense (Chile).

Ultima echipă românească prezentă în acest clasament este Gloria Bistriţa, pe poziţia a 329-a, cu 63,5 puncte, după ce în luna octombrie se afla pe locul 293.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici