România-Argentina, scor 34-20, în primul meci la CM de handbal feminin junioare

Naţionala de handbal feminin under 18 a României a învins, duminică, la Strumica, în grupa C, reprezentativa Argentinei, cu scorul de 34-20 (16-9), în primul meci al Campionatului Mondial din Macedonia.

110 afișări
Imaginea articolului România-Argentina, scor 34-20, în primul meci la CM de handbal feminin junioare

România-Argentina, scor 34-20, în primul meci la CM de handbal feminin junioare (Imagine: Mediafax Foto)

Tot duminică, în grupa României, Danemarca a învins Uzbekistan, cu scorul de 60-18, ultimul meci al zilei fiind cel dintre Germania şi Macedonia.

Handbalistele tricolore vor juca următoarele partide în grupa C a Campionatului Mondial din Macedonia după cum urmează: cu Uzbekistan (22 iulie), cu Macedonia (23 iulie), cu Germania (25 iulie) şi cu Danemarca (26 iulie).

Primele patru clasate din fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, meciurile fiind programate la Ohrid şi Strumica, în 28 iulie. Sferturile de finală ale CM sunt programate două zile mai târziu la Ohrid, iar semifinalele vor avea loc în 1 august, pentru ca finalele pentru medalii să se dispute în 3 august, în acelaşi oraş.

La ediţia din 2012, medalia de aur a fost câştigată de Danemarca, urmată pe podium de Rusia şi Norvegia. Echipa României s-a clasat atunci pe locul 4 după ce a pierdut finala mică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici