România candidează pentru organizarea CE Under 19 din 2015 la handbal feminin

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, şi forul european de profil au anunţat, miercuri, candidatura României pentru organizarea Campionatului European feminin Under 19 din 2015.

134 afișări
Imaginea articolului România candidează pentru organizarea CE Under 19 din 2015 la handbal feminin

România candidează pentru organizarea CE Under 19 din 2015 la handbal feminin

"Ne-am depus candidatura pentru organizarea turneului final din 2015, prezentarea noastră anterioară, depusă pentru turneul final al senioarelor din acest an, a fost apreciată, dar s-a decis în favoarea Serbiei. Aşa că am decis să candidăm pentru Europenele de junioare din 2015 şi pentru că la acest nivel nu sunt atâtea cerinţe în privinţa infrastructurii, ca la nivelul senioarelor", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Cristian Gaţu.

EHF a anunţat oficial candidaturile României, Slovaciei, Portugaliei, Greciei şi Muntenegrului, depuse până la termenul limită, marţi.

În dosarul de candidatură al României figurează şase oraşe potenţiale gazde: Piatra-Neamţ, Craiova, Râmnicu Vâlcea şi Bacău, pentru faza grupelor, plus Bucureşti sau Cluj, pentru finale. "Se pot juca patru grupe în patru oraşe sau în două oraşe şi finalele separat. Vom vedea ce se va decide în luna septembrie, când va fi anunţată gazda turneului final, după ce reprezentanţii EHF vor vizita fiecare locaţie", a explicat Gaţu.

Turneul final al CE feminin Under 19 va avea loc între 23 iulie şi 2 august 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici