România - China, scor 8-7 la turneul final al Ligii Mondiale

Echipa naţională de polo a României a învins, marţi, cu scorul de 8-7 (4-1, 1-1, 1-1, 2-4), reprezentativa Chinei, în primul meci al grupei A din cadrul turneului final al Ligii Mondiale de la Berlin, informează site-ul waterpolo-world.com

1 afișare
Imaginea articolului România - China, scor 8-7 la turneul final al Ligii Mondiale

România - China, scor 8-7 la turneul final al Ligii Mondiale

Golurile României au fost marcate de Cosmin Radu - 2, Tiberiu Negrean - 2, Andrei Buşilă - 2, Andrei Iosep şi Eduard Andrei.

În celălalt meci al grupei A, selecţionata Serbiei a trecut, cu scorul de 13-3 (1-0, 4-2, 3-0, 5-1), de formaţia Statelor Unite ale Americii.

Următorul meci al României va avea loc, astăzi, în compania Serbiei, urmând ca joi să susţină meciul împotriva Statelor Unite.

Echipa României este calificată pentru prima dată în istoria Ligii Mondiale în finală. Câştigătoarea Ligii Mondiale va obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici