România, două înfrângeri în meciuri amicale cu Serbia

Naţionala de handbal masculin a României fost învinsă în ambele meciuri de verificare disputate în deplasare cu selecţionata Serbiei, cu scorul de 40-38, respectiv 34-33.

12 afișări
Imaginea articolului România, două înfrângeri în meciuri amicale cu Serbia

România, două înfrângeri în meciuri amicale cu Serbia (Imagine: din arhiva Mediafax Foto)

Primul meci s-a jucat, sâmbătă, la Belgrad, iar al doilea, duminică, la Nis. Handbaliştii tricolori revin în cursul zilei de luni la Reşiţa, unde vor şi petrece Revelionul alături de familii. Naţionala va continua pregătirea în aceeaşi locaţie, urmând ca între 8 şi 11 ianuarie să participe la turneul amical din Danemarca, ultimul test înaintea participării la CM din Croaţia (16 ianuarie-1 februarie).

În Danemarca, echipa antrenată de Aihan Omer va evolua alături de gazde, cu Islanda şi Bosnia-Herţegovina.

La CM, naţionala va juca în Grupa A, cu Franţa, Ungaria, Argentina, Slovacia şi Australia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici