România, două victorii şi o înfrângere la Campionatul Mondial Universitar de handbal feminin

Echipa naţională universitară de handbal feminin a României a înregistrat două victorii şi o înfrângere în primele partide disputate la Campionatul Mondial din Brazilia.

207 afișări
Imaginea articolului România, două victorii şi o înfrângere la Campionatul Mondial Universitar de handbal feminin

România, două victorii şi o înfrângere la Campionatul Mondial Universitar de handbal feminin

Naţionala antrenată de tehnicianul de la Dunărea Brăila, Ioan Băban, a debutat cu două victorii, 36-15 (21-6) cu Chile, respectiv 24-18 (12-9) cu Polonia. Marţi noaptea, tricolorele au înregistrat primul eşec, în faţa Cehiei, scor 24-30 (10-19).

În celelalte partide din primele două zile s-au înregistrat rezultatele: Uruguay - Cehia 11-52 (6-19), Brazilia - Polonia 26-31 (14-13), Cehia - Chile 49-14 şi Brazilia - Uruguay 42-14.

Competiţia de handbal feminin se dispută cu doar şase echipe, într-o singură grupă, în care fiecare va juca cu fiecare, după care primele două clasate vor juca finala mare, următoarele două, finala mică, iar formaţiile de pe ultimele două locuri, meciul pentru clasarea pe poziţiile 5-6.

Miercuri este zi de pauză, după care România mai are programate partidele cu Uruguay (joi, ora 22.30) şi cu Brazilia (vineri, ora 02.30). Sâmbătă vor avea loc meciurile de clasament final, începând cu ora 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici