România-Georgia, în barajul pentru CE de polo din 2012

Naţionala de polo a României va întâlni reprezentativa Georgiei în barajul pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din 2012 (Olanda), conform tragerii la sorţi de miercuri.

77 afișări
Imaginea articolului România-Georgia, în barajul pentru CE de polo din 2012

România-Georgia, în barajul pentru CE de polo din 2012 (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Celelalte meciuri de baraj se vor desfăşura între echipele Germania-Malta, Slovacia-Grecia, Franţa-Macedonia, Spania-Rusia şi Turcia-Slovenia.

Tricolorii au câştigat grupa preliminară F de calificare la baraj, cu un bilanţ de cinci victorii şi un rezultat de egalitate, rezultatele înregistrate fiind următoarele: 14-4 şi 18-4 cu Israel, 8-5 şi 7-7 cu Slovacia şi 19-6 şi 18-3 cu Ucraina.

Potrivit regulamentului, câştigătoarele grupelor preliminare au fost capi de serie la tragerea la sorţi a meciurilor de baraj, care se vor juca în luna octombrie, în dublă manşă. România va juca partida tur în deplasare, iar pe cea retur, pe teren propriu. Câştigătoarea se va califica la turneul final al Campionatului European din 2012, din Olanda. Acesta va avea loc la Eindhoven, fiind calificate direct primele cinci clasate la ediţia din 2010 a Campionatului European, adică Croaţia, Italia, Serbia, Ungaria şi Muntenegru, plus Olanda, în calitate de naţiune organizatoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici