România învinge Israel la debutul în preliminariile europeanului de volei feminin

Echipa naţională de volei feminin a României a învins sâmbătă după-amiază reprezentativa similară a Israelului, în primul meci al Grupei A, din preliminariile Campionatului European din 2023.

196 afișări
Imaginea articolului România învinge Israel la debutul în preliminariile europeanului de volei feminin

Federatia Romana de Volei

Meciul a avut loc la Piatra Neamţ, România învingând cu 3-0 Israelul, fără prea mari dificultăţi, scorul pe seturi fiind 25-16, 25-13, 25-10.

Din aceaşi grupă mai fac parte echipele Croaţia şi Insulele Feroe, care se vor întâlni pe 28 august.


Programul României în preliminarii:

  • Insulele Feroe - România (24 august),
  • Croaţia - România (28 august),
  • România - Croaţia (3 septembrie),
  • România - Insulele Feroe (7 septembrie)
  • Israel - România (11 septembrie)


Turneul final al Campionatului European din 2023 se va organiza pentru a doua oară în patru ţări diferite, de data aceasta gazde fiind Belgia, Italia, Estonia şi Germania.

Se califică din preliminarii primele două clasate din fiecare din cele şase grupe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici