Video România, la prima înfrângere din campania de calificare la Euro-2008

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de naţionala Bulgariei, într-un meci din grupa G a preliminariilor Euro-2008, înregistrând astfel prima înfrângere din campania de calificare la competiţia europeană.

3 afișări

Echipa Bulgariei a marcat unicul gol al partidei în minutul 6, prin Dimitrov, care a reluat cu capul în poartă de la aproximativ 7 metri în stânga lui Lobonţ, după o centrare de pe stânga a lui Martin Petrov.

Bulgaria: 27. Ivankov - 16.Milanov, 4.Tomasici, 3.Tuncev, 14.Zanev - 7.Dimitrov, 19.S.Petrov, 15.Gheorghiev, 17.M.Petrov (11.Lazarov '90) - 18.Iovov (22.Telkiyski '82) - 9.Berbatov. Antrenor: Dimităr Penev.

România: 1.Lobonţ - 2.Ogăraru, 4.Tamaş (11.Cociş '58), 15.Goian, 3.Raţ - 6.Codrea (19.Trică '82), 8.Petre, 5.Chivu - 16.Nicoliţă, 7.Mazilu (9.Marica '65), 21.D.Niculae. Antrenor: Victor Piţurcă.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă austriacă, avându-l la centru pe Konrad Plautz, ajutat la cele două linii de Egon Bereuter şi Markus Mayr. Rezervă a fost Gerald Lehner.

Selecţionerul Victor Piţurcă i-a lăsat în tribună pe Dică, Mărgăritescu, Bucur şi Neşu.

La întâlnirea de la Sofia au asistat aproximativ 8.000 de spectatori, dintre aceştia 300 fiind fani români.

În minutul 44 al partidei, în sectorul ocupat de suporterii români s-au aprins 11 fumigene, şase dintre acestea fiind aruncate spre peluza I a arenei, unde se aflau bulgarii, iar o altă fumigenă fiind aruncată pe teren. Susţinătorii echipei bulgare au aruncat înapoi fumigenele, în sectorul românilor vizibilitatea devenind foarte redusă din cauza fumului gros.

Imediat după ce s-a fluierat pauza meciului, jandarmii au încercat să reţină câţiva suporteri români, însă restul fanilor a sărit să-i apere. Forţele de ordine i-au atacat cu bastoanele pe români, fanii bulgarii aplaudând gestul jandarmilor şi strigând în continuare "ţiganii, ţiganii". Fanii loviţi de jandarmi au început să se retragă înspre tribuna I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici