România - Marea Britanie, primul meci la turneul de la Oradea de calificare la CE de polo

Naţionala de polo a României va debuta vineri, în compania echipei Marii Britanii, în grupa C de calificare la turneul final al Campionatului European de la Zagreb.

12 afișări
Imaginea articolului România - Marea Britanie, primul meci la turneul de la Oradea de calificare la CE de polo

România - Marea Britanie, primul meci la turneul de la Oradea de calificare la CE de polo (Imagine:Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

La turneul de calificare de la Oradea, care se va desfăşura la finalul acestei săptămâni, vor participa reprezentativele României, Rusiei, Olandei şi Marii Britanii, primele două clasate urmând a se califica la Campionatul European de la Zagreb (29 august şi 11 septembrie).

La Oradea se află deja echipa României, marţi fiind aşteptată şi reprezentativa Marii Britanii, iar miercuri cele ale Rusiei şi Olandei.

Programul meciurilor este următorul:

Vineri

Ora 16.30 România-Marea Britanie

Ora 18.15 Rusia-Olanda

Sâmbătă

Ora 16.30 România-Olanda

Ora 18.15 Marea Britanie-Rusia

Duminică

Ora 10.30 România-Rusia

Ora 12.15 Olanda-Marea Britanie.

În celelalte două grupe de calificare se vor duela:

Grupa A, la Istanbul (Turcia) - Spania, Slovacia, Turcia, Malta

Grupa B, la Atena (Grecia) - Macedonia, Grecia, Franţa, Slovenia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici