România - Norvegia, din preliminariile EURO 2020, programat pe Arena Naţională/ DATA la care va avea loc meciul

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, că meciul România - Norvegia, din preliminariile EURO 2020, va avea loc pe Arena Naţională.

339 afișări
Imaginea articolului România - Norvegia, din preliminariile EURO 2020,  programat pe Arena Naţională/ DATA la care va avea loc meciul

România - Norvegia, din preliminariile EURO 2020, programat pe Arena Naţională/ DATA la care va avea loc meciul

Partida dintre cele două ţări va avea loc în a opta rundă din grupa F a calificărilor pentru turneul final din 2020. Meciul se va disputa pe 15 octombrie 2019, de la ora 21:45.

Până la meciul România - Norvegia, tricolorii vor mai disputa alte trei meciuri în grupa de calificare. Elevii lui Cosmin Contra vor întâlni Spania, tot pe Arena Naţională, pe 5 septembrie, Malta, pe 8 septembrie, la Ploieşti, pe Stadionul Ilie Oană, şi Insulele Feroe, pe 12 octombrie, în deplasare.

După patru meciuri din preliminarii, România ocupă locul 3 în grupa F, cu 7 puncte, la egalitate cu Suedia. Lider este Spania, care are 12 puncte.

Arena Naţională va găzdui patru partide de la EURO 2020, trei din grupa C (14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală (29 iunie 2020). În cazul calificării, naţionala României va juca cel puţin două partide din faza grupelor pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici