România obţine a doua victorie în preliminariile europeanului de handbal feminin

Echipa naţională de handbal feminin a României a câştigat sâmbătă, la Kozani, al doilea meci din preliminariile Campionatului European din 2024, în faţa Greciei. Tricolorele sunt pe prima poziţie în clasament, cu două victorii.

237 afișări
Imaginea articolului România obţine a doua victorie în preliminariile europeanului de handbal feminin

România obţine a doua victorie în preliminariile europeanului de handbal feminin

Pintea şi compania s-au impus fără emoţii cu scorul de 32-20 (15-8), după un meci condus de la un capăt la altul. Cristina Neagu a fost menajată la acest meci, având uşoare probleme medicale la genunchi.

Dindiligan, cu 5 goluri, a fost golghetera României în acest meci, în timp ce de la gazde Chatziparasidou şi Zygoura au marcat câte 4 goluri.

Bosnia Herţegovina şi Croaţia joacă tot sâmbătă, în celălalt meci al grupei 1.

În primul meci, România a învins pe teren propriu pe Bosnia Herţegovina, cu scorul 49-18 (26-11), şi, cu 4 puncte, conduce în clasamentul grupei 1.

România joacă etapa viitoare cu Croaţia, pe 28 februarie 2024.

EHF Euro 2024 va fi prima ediţie ce aliniază 24 de echipe la start. Competiţia va fi organizată de Austria, Ungaria şi Elveţia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici