România participă cu 100 de sportivi la Jocurile Olimpice 2021. Cine are şanse mari să urce pe podiumul de la Tokyo?

  • România merge cu 100 de sportivi la Jocurile Olimpice de la Tokyo
  • Drăgulescu, Iordache, Glinţă şi Brânză au şanse mari la medalie
  • Jocurile Olimpice încep pe data de 23 iulie şi se termină pe 8 august
1122 afișări
Imaginea articolului România participă cu 100 de sportivi la Jocurile Olimpice 2021. Cine are şanse mari să urce pe podiumul de la Tokyo?

FOTO: Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Sportivii cu care România atacă medaliile olimpice se pregătesc pentru călătoria în Tokyo. La Jocurile Olimpice ne vor reprezenta 100 de sportivi de la 17 discipline. Cele mai numeroase loturi sunt la canotaj, cu 9 echipaje şi un total de 36 de sportivi prezenţi, dar şi la fotbal, cu 18 jucători. Printre celelalte discipline la care avem reprezentanţi se numără şi atletismul, înotul, boxul, baschetul feminin 3 la 3, sau judo. Pe lângă sportivi, la Tokyo se vor deplasa şi nu mai puţin de 40 de antrenori.
 
România poate spera la o medalie de aur la mai multe discipline. Favoriţi sunt Marian Drăgulescu şi Larisa Iordache, la proba de sărituri şi individual compus la gimnastică. Şi Robert Glinţă este un tânăr înotător cu şanse foarte mari de a aduce o medalie la 100 metri, spate. De asemenea, Ana Maria Brânză are şanse foarte mari la aurul olimpic, la scrimă. Însă cele mai mari speranţe pentru cea mai râvnită treaptă a podiumului olimpic le avem din partea lotului de canotaj, unde avem echipaje foarte puternice la 8+1 şi la dublu vasle feminin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici