România, păzeşte-te! Belgianul Kevin De Bruyne este în mare formă la City

  • Fotbaliştii de la Manchester City au reuşit să întoarcă rezultatul în partida disputată sâmbătă, în deplasare cu echipa Crystal Palace.
  • Cu un De Bruyne magic, ei au câştigat şi au egalat la puncte liderul Liverpool.
  • Pe locul 3 este Arsenal Londra.
401 afișări
Imaginea articolului România, păzeşte-te! Belgianul Kevin De Bruyne este în mare formă la City

România, atenţie: Kevin De

Partida Crystal Palace-Manchester City, din etapa a 32-a din Premier League s-a încheiat cu victoria clară a oapeţilor.

Aceştia au înscris patru goluri şi au câştigat cu 4-2, având în belgianul Kevin De Bruyne, viitor adversar al României la EURO 2024, MVP-ul meciului, cu două goluri şi o pasă decisivă.

Gazdele au deschis scorul în minutul 3 prin Jean-Philippe Mateta. Kevin De Bruyne a egalat în minutul 13 şi apoi jucătorii antrenaţi de Josep Guardiola au mai înscris de trei ori. Rico Lewis a marcat în minutul 47, Erling Haaland (pasă De Bruyne, căpitanul la oaspeţi) a înscris în minutul 67, iar Kevin De Bruyne a făcut dubla în minutul 70.

Ultimul gol al meciului a fost înscris de gazde în minutul 86 prin Odsonne Edouard.

În urma acestei victorii, City a depăşit-o în clasament pe Arsenal (68 de puncte) şi a egalat-o la puncte (70) pe echipa de pe primul loc Liverpool (golaveraj 70-28, faţă de 71-31, cât au „cetăţenii”).

Lupta pentru titlu continuă deoarece până la finalul campionatului mai sunt şapte etape. De asemenea, Liverpool şi Arsenal nu au jucat încă meciurile din această etapă.

Tot sâmbătă, Arsenal va juca în deplasare cu Brighton, iar Liverpool se va deplasa duminică pe terenul celor de la Manchester United.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
city,
crystal palace,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici