România pierde al treilea meci amical din acest an, scor 0-1 cu Macedonia

Reprezentativa de fotbal a României a pierdut al treilea meci amical disputat în acest an, fiind învinsă, miercuri, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Macedoniei, într-o partidă disputată în localitatea austriacă Villach.

35 afișări
Imaginea articolului România pierde al treilea meci amical din acest an, scor 0-1 cu Macedonia

România pierde al treilea meci amical din acest an, scor 0-1 cu Macedonia (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Golul a fost marcat de Sikov, în minutul 28.

Macedonia: Nuredinoski (Pacovski '80) - Noveski, Popov, Mitrevski, Georgievski - Şumulikoski (Alimi '58), Despotovski (Grozdonoski '61), Sikov, Ibraimi - Trickovski, Savic (Ilijoski '64). Antrenor: Mirsad Jonuz.

România: Pantilimon - Dănănae, Tamaş (D. Goian '46), Chivu, Raţ - Tănase (Ghioane '52), Rădoi, Cociş, Deac (An. Cristea '68) - Mazilu (N. Dică '46), D. Niculae (Bilaşco '62). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaş galben: Ilijoski '78.

Pentru România este al treilea eşec în meciurile amicale disputate în acest an, după 0-2 cu Israel (3 martie, la Timişoara) şi 2-3 cu Ucraina (sâmbătă, la Lvov).

Selecţionata pregătită de Răzvan Lucescu va disputa o altă partidă amicală, sâmbătă, tot în Austria, în compania reprezentativei Hondurasului.

Înainte de debutul preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, România mai are programată un meci de pregătire, pe 11 august, în compania Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici