România -Polonia, scor 37-22, într-un meci amical de handbal feminin

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a învins, sâmbătă, formaţia similară a Poloniei, scor 37 -22, la Drobeta Turnu Severin, în al doilea meci de pregătirea înaintea play-off-ului de calificare la Campionatul Mondial din China.

1 afișare

În primul meci şcoală disputat între cele două reprezentative, Romania a învins, vineri, Polonia cu scorul de 39-28.

Din lotul "tricolorilor" aflat la Drobeta Turnu Severin nu au făcut parte extrema stângă Cristina Vărzaru, angrenată cu echipa de club Viborg HK în campionatul din Danemarca, în timp ce jucătoarele Carmen Amariei şi portarul Florentina Stanciu nu pot fi folosite în aceste zile, din cauza unor accidentări. În meciul de vineri şi-a făcut revenirea la naţională şi pivotul Ionela Stanca.

Echipa antrenată de Radu Voina va avea doar câteva zile să pregătească turul cu Belarus, în deplasare, programat în 6 iunie. Partida retur va avea loc la Bucureşti, în 13 iunie, câştigătoarea urmând a se califica la turneul final al CM din China, în luna decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici