România rămâne în joc după victoria cu Polonia de la Campionatul European de Handbal feminin. Cristina Laslo: „Am început meciul foarte rău”

  • Polonia – România 24-28
  • România joacă în ultimul meci din grupa D cu Norvegia
  • Norvegia a învins Germania cu 42 la 23
639 afișări
Imaginea articolului România rămâne în joc după victoria cu Polonia de la Campionatul European de Handbal feminin. Cristina Laslo: „Am început meciul foarte rău”

Sursa foto: Mediafaxfoto

Naţionala de handbal a României a câştigat al doilea meci din grupele preliminare ale Campionatului European şi e cu un pas în grupele principale ale competiţiei.

Polonia ne-a condus la pauză cu 15-11, dar Cristina Neagu şi-a luat rolul de lider, şi-a mobilizat colegele şi a marcat 8 goluri ca să întoarcă scorul.

Cea mai bună jucătorare de pe teren, Cristina Laslo, a spus care a fost cheia succesului nostru.

CRISTINA LASLO, România: Am început meciul foarte rău, nu ne puteam găsi ritmul. Dar la final e important că am câştigat meciul şi atât. Am luat punctele şi suntem fericiţi. A fost un meci crucial pentru noi. Mă bucur mult pentru echipa mea pentru că am stat mult mai bine mental astăzi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici