România se poate califica în semifinalele EURO U21 şi de pe locul secund

Rezultatele meciurilor de la Campionatul European U21, de joi seară, ne dau şanse mari la calificarea în semifinalele competiţiei.

1791 afișări
Imaginea articolului România se poate califica în semifinalele EURO U21 şi de pe locul secund

România se poate califica în semifinalele EURO U21 şi de pe locul secund

După Germania – Serbia 6-1 şi Danemarca – Austria 3-1, naţionala României priveşte cu încredere finalul fazei grupelor şi are o nouă perspectivă realistă, în vederea calificării în fazele eliminatorii, de pe locul secund. În acest moment, locurile 2 din toate cele 3 grupe au câte 3 puncte, după două meciuri. România are însă un meci în minus, astfel că indiferent de rezultatul meciului din partida Franţa – Croaţia, în care prima are şanse mari să se impună, tricolorii pot începe ultima etapă a fazei grupelor de pe primul loc în clasamentul locului 2. Un rezultat pozitiv cu Anglia ne-ar menţine la un punct/ 3 puncte peste următoarele formaţii, dar şi în cazul unui nedorit eşec, la o diferenţă mică, suntem pe prima poziţie. România ar avea avantajul golaverajului.

Clasamentul locurilor 2 în acest moment:

Italia – j. 2; g. 3-2; 3 puncte
Franţa - j. 1; g. 2-1; 3 puncte
Danemarca – j. 2; g. 4-4; 3 puncte

România este pe primul loc în Grupa C, 3 puncte, acelaşi punctaj ca al Franţei, dar cu un golaveraj mai bun. Vineri seară, naţionala U21 dispută la Cesena al doilea meci de la turneul final. România – Anglia este în direct pe TVR 1 şi TVR HD, de la 19:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici