România şi Ungaria îşi vor depune candidatura pentru organizarea CE din 2010

Secretarul general al FR Polo, Anatolie Grinţescu a declarat, marţi, că România şi Ungaria îşi vor depune candidatura pentru organizarea Campionatelor Europene din 2010, atât la feminin, cât şi la masculin, urmând ca oraşele Oradea şi Debrecen să organizeze câte o grupă de meciuri.

1 afișare
Imaginea articolului România şi Ungaria îşi vor depune candidatura pentru organizarea CE din 2010

România şi Ungaria îşi vor depune candidatura pentru organizarea CE din 2010

Federaţiile de profil din România şi Ungaria vor trimite scrisoare de intenţie pentru organizarea CE din 2010 către Liga Europeană de Nataţie (LEN), for al cărui director executiv, Szakadati Laszlo este originar chiar din Oradea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici