România - Slovenia, scor 22-31, în penultimul meci din preliminariile CE de handbal din 2014

Echipa naţională de handbal masculin a României a fost învinsă, miercuri, la Bucureşti, de reprezentativa Sloveniei, cu scorul de 31-22 (14-11), în penultima partidă din grupa a 6-a preliminară a Campionatului European din 2014.

594 afișări
Imaginea articolului România - Slovenia, scor 22-31, în penultimul meci din preliminariile CE de handbal din 2014

România - Slovenia, scor 22-31, în penultimul meci din preliminariile CE din 2014 (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Marcatorii echipei antrenate de Eliodor Voica au fost Grasu 6 goluri, Ramba 3, Asoltanei 3, Rotaru 2, Mihalcea 2, Talas 2, Acatrinei 1, Cristescu 1, Florea 1, Iancu 1. Din tabăra slovenă s-a remarcat Spiler, cu 9 reuşite.

Tot miercuri se mai joacă partida dintre Belarus (5 puncte) şi Islanda (8 puncte).

Tricolorii antrenaţi de Eliodor Voica au înregistrat anterior patru înfrângeri în preliminarii, 26-34 cu Slovenia, 30-37 cu Islanda, 31-34 şi 25-31 cu Belarus.

După cinci meciuri în grupa a 6-a preliminară, România rămâne pe ultimul loc, fără niciun punct, calificarea fiind ratată încă dinaintea partidei de miercuri.

Tricolorii mai au de jucat meciul cu liderul grupei, Islanda, în 16 iunie, în deplasare, adversara fiind deja calificată la turneul final.

Primele două clasate din fiecare dintre cele şapte grupe obţin calificarea la turneul final, plus o echipă de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament, din toate grupele.

Naţionala României nu s-a mai calificat la un turneu final de Campionat European din 1996, ediţie la care s-a clasat pe locul nouă, cu actualul antrenor al reprezentativei, Eliodor Voica, în lotul de jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici