România speră să producă "surpriza cea mare" la Sibiu

Echipa de Cupa Davis a României, în frunte cu căpitanul nejucător Andrei Pavel, speră să facă "surpriza cea mare" la Sibiu în întâlnirea cu Rusia şi, deşi adversarii sunt favoriţi, să obţină victoria şi să confirme forma bună în care se află jucătorii români.

15 afișări
Imaginea articolului România speră să producă "surpriza cea mare" la Sibiu

România speră să producă "surpriza cea mare" la Sibiu (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Rusiei nu-i trebuie nicio carte de vizită, ei au jucat sus de tot, anul trecut mi se pare că au pierdut în semifinale, au şi câştigat Cupa Davis, au o echipă foarte puternică şi, după hârtii, ei sunt favoriţi, dar noi jucăm acasă, băieţii sunt în formă şi sper să facem surpriza cea mare", a declarat Andrei Pavel.

Hănescu: Vor trebui să lupte ca să mă bată

"Am făcut astăzi (marţi - n.r.) primul antrenament, ne mai trebuie o zi, două, să mai jucăm, dar este mai bine. Orice este posibil, se joacă trei din cinci, meciul este deschis. E bine că ei ştiu de frică şi nu o să intre relaxaţi şi cu gândul că o să aibă meci uşor. Vor trebui să lupte ca să mă bată", a declarat Victor Hănescu.

România îi are în echipă pe Victor Hănescu (numărul 37 ATP), Victor Crivoi (numărul 127 ATP), Adrian Cruciat (numărul 174 ATP) şi Horia Tecău (numărul 1292 ATP). Andrei Pavel va debuta, cu această ocazie, în postura de căpitan-nejucător. El a anunţat că nu ştie încă formula de joc, dar că mai are timp să se gândească până joi, când va avea loc tragerea la sorţi.

Echipa de Cupa Davis a României va întâlni Rusia, în primul tur al Grupei Mondiale, meciul urmând să aibă loc în Sala Transilvania din Sibiu, în perioada 6-8 martie.

Citeşte şi:

Bilete pentru meciul cu Rusia s-au vândut într-o jumătate de oră

Echipa Rusiei speră să câştige meciul cu România

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici