România U19 - Serbia U19 1-1, în preliminariile Campionatului European

Naţionala de fotbal U19 a României a disputat marţi primul meci din campania de calificare la Campionatul European, împotriva selecţionatei din Serbia. Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1.

312 afișări
Imaginea articolului România U19 - Serbia U19 1-1, în preliminariile Campionatului European

România U19 - Serbia U19 1-1, în preliminariile Campionatului European

Serbia a deschis scorul în minutul 32, prin Pavlovic, după o pasă lui Stevanovic. România a restabilit egalitatea după pauză, în minutul 48, prin reuşita lui Miculescu. Pe final, naţionala noastră putea să câştige partida, dar a ratat o lovitură de pedeapsă în ultimele minute.

În celălalt meci al grupei, Spania a învins Lituania cu 2-0 şi este pe primul în acest moment, cu 3 puncte, urmată de România şi Serbia cu un punct. Tricolorii dispută următorul duel din Grupa 2 vineri, împotriva Spaniei.

Echipa de start trimisă în teren de Laurenţiu Roşu cu Serbia: Ducan – Telcean, Drăguşin, Boloca, Dumitrescu – Popescu, Negrean – Marrone, Mitruscsak, Ghindovean – Miculescu
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici