România U21 - Germania U21 0-0. ”Tricolorii” au ratat calificarea în sferturile Campionatului European, după trei meciuri în care n-au pierdut

  • Selecţionata de tineret a României a ratat calificarea în faza sferturilor de finală ale Campionatului European.
  • România a remizat în partida cu reprezentativa Germaniei, scor 0-0.
  • În cealaltă partidă a grupei, Ţările de Jos au învins echipa Ungariei, scor 6-1.
461 afișări
Imaginea articolului România U21 - Germania U21 0-0. ”Tricolorii” au ratat calificarea în sferturile Campionatului European, după trei meciuri în care n-au pierdut

România U21 - Germania U21 0-0. ”Tricolorii” a ratat calificarea în sferturile Campionatului European, după trei meciuri în care n-au pierdut

Selecţionata de tineret a României a ratat marţi seara calificarea în faza sferturilor de finală ale Campionatului European, după ce a remizat în partida cu reprezentativa Germaniei, scor 0-0. În cealaltă partidă a grupei, Ţările de Jos au învins echipa Ungariei, scor 6-1.

Tricolorii Under-21 au început curajos, Măţan şutând în bară în minutul 4, din interiorul careului, după o acţiune susţinută pe dreapta, de ofensiva românilor.

Nemţii au revenit însă în joc şi şi-au creat câteva situaţii de gol, Paşcanu intervenind salvator în două situaţii limită.

În repriza secundă jocul a fost steril în prima parte cu o uşoară dominare teritorială a germanilor.

În minutul 71 Germania a ratat o lovitură de pedeapsă, Lukas Nmecha şutând în bara din stânga porţii lui Vlad, care ghicise partea.

În minutul 75, o intervenţie foarte bună a lui Vlad a împiedicat echipa germană să înscrie, după un şut plasata din careu, al lui Jonathan Burkardt.

România a forţat în atac pe finalul partidei, dar tot nemţii au fost cei care au ratat o ocazie uriaşă de a marca, mingea lovită cu capul de Amos Pieper lovind transversala porţii lui Vlad.

Partida s-a încheiat în cele din urmă la egalitate, 0-0, Ţările de Jos şi Germania calificându-se de pe primele două locuri la Euro U21. România a încheiat grupa  pe locul 3, cu 5 puncte. Tricolorii mici au mai înregistrat un egal cu Ţările de Jos şi o victorie cu Ungaria. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici