România U21 la un meci de o performanţă istorică. Primul meci din 2020 cu fani în tribune pentru naţionala mare

  • România U21 – Danemarca U21 se joacă de la 20:30
  • Irlanda de Nord – România se joacă miercuri de la 21:45
  • 1000 de suporteri vor fii în tribune la Belfast
431 afișări
Imaginea articolului România U21 la un meci de o performanţă istorică. Primul meci din 2020 cu fani în tribune pentru naţionala mare

( C ) STIRILE Tricolorii mici şi mari

În seara asta România U21 poate să reuşească o performanţă istorică. Tricolorii mici se pot califica la EURO şi pot deveni prima naţională a României care se califică la două turnee finale după 20 de ani. O victorie cu Danemarca ar fi şi mai dulce pentru selecţionerul Adi Mutu, care abia aşteaptă să îşi ia revanşa pentru calificare ratată la EURO 2004 tot împotriva Danemarcei.

Şi naţionala mare are un meci important de jucat. Elevii lui Rădoi joacă mâine la Belfast împotriva Irlandei de Nord în Nations League. La meci vor fi şi spectatori în tribune. Ultima data când România a jucat în faţa fanilor a fost exact cu un an înainte, la eşecul din Spania cu 5-0. Meciul va avea şi o deosebită încărcătură emoţională. Jucătorii naţionalei României vor juca cu banderole negre, iar la începutul meciului se va ţine un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de la spitalul din Piatra Neamţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici