România - Ungaria 21-31, la Campionatul European de handbal feminin U19

Naţionala feminină de tineret va juca în turneul 5-8 la Campionatul European de la Gyor (U19), după ce a pierdut ultimul meci din Main Round în faţa Ungariei, miercuri, cu scorul de 21-31.

194 afișări
Imaginea articolului România - Ungaria 21-31, la Campionatul European de handbal feminin U19

România - Ungaria 21-31, la Campionatul European de handbal feminin U19

România avea nevoie de un succes la cel puţin 5 goluri pentru a avansa în semifinale, rezultat la care nu mai conta deznodământul în jocul Norvegia – Spania.

În primele 30 de minute, tricolorele au reuşit să ţină pasul cu adversarele, intrând la cabine cu un deficit de un gol, 11-12. După pauză, Ungaria a început însă tare, cu 5-0, iar echipa lui Dragoş Dobrescu nu a mai putut reveni decât la 3 goluri în spatele adversarei. Finalul a fost de coşmar, gazdele reuşind să se desprindă chiar până la 11 goluri, 31-20.

Cum şi în jocul secund al zilei din Grupa D, Norvegia a înnvins Spania cu 23-21, aventura naţionalei U19 se încheie la Gyor în turneul 5-8.

În primul meci, România va înfrunta Franţa, iar apoi Danemarca sau Spania.

Semifinalele la Campionatul European sunt Ungaria – Rusia şi Olanda – Norvegia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici